I'm fucking...

Aquests dies, el Festival d'Eurovisió ha guanyat molta popularitat gràcies a un dels principals productes estrella de la televisió actual: Els late shows. De fet, la possibilitat de votar el millor cantant mitjançant el Myspace ha proporcionat l'aparició del cantant Rodolfo Chikilicuatre, un dels molts freaks creats en el late show d'Andreu Buenafuente, Berto i el Follonero.

Polèmiques apart, és inevitable fer paral·lelismes amb els late shows que es realitzen a EEUU i, principalment, el show de Jimmy Kimmel del canal ABC. Durant molts dies, el presentador ha finalitzat el programa demanant disculpes a l'actor Matt Damon donat que, aparentment, no tenien prou temps per entrevistar-lo.

Seguint la broma, Jimmy Kimmel va convidar en Matt Damon al programa per presentar The Bourne ultimatum però, després d'una llarga presentació, es van quedar tornar a quedar sense temps. I en Matt Damon es va "enfadar". Fins i tot, en el programa es va considerar la possibilitat que fos en Guillermo (col·laborador del programa i guardia de seguretat del canal) qui protagonitzés la pel·lícula.



La vengança de'n Matt Damon va arribar quan Sara Silverman (humorista i la nòvia en la vida real del presentador) quan, en el 5è aniversari de relació, li va explicar al presentador els diferents llocs on havia practicat sexe amb l'actor.



La vengança del presentador ha estat protagonitzar la mateixa situació però amb la parella professional de'n Matt Damon.

Comentaris

Entrades populars