Why Apple is Apple?

Aprofitant la presentació en societat del Macbook Air, això és, un producte adreçat (majoritàriament) a aquelles persones que fan molta vida als aeroports. Cal destacar que Apple ha dissenyat un ordinador que cap dins d'un sobre, per tant, també cabrà dins dels maletins dels executius a qui va adreçat aquesta tipologia d'ordinador portàtil.

Amb aquesta existosa presentació de l'últim producte d'Apple, ha tornat a sorgir la qüestió sobre l'origen del nom de l'empresa. Mitjançant la pàgina web toofunnyplace podem trobar una breu explicació..

Tot va començar quan l'Steve Jobs va dir "Tinc un gran nom per l'empresa: Apple Computer. Algunes fonts asseguren que va escollir aquest nom perquè li recordava la seva estada en una comuna hippy anomenada "Tot per tothom" on es recol·lectaven pomes. Hi ha qui diu que el nom va sorgir per les seves aficions musicals.

A Steve Wozniak li va semblar una molt bona opció tot i que, inmediatament va reaccionar al·legant que tindrien molts problemes de copyright (va haver-hi un llarg litigi judicial amb la discografica de The Beatles).
Van començar a combinar paraules tècniques (Executek, Matrix Electronics) però, al cap de 10 minuts van veure que Apple Computers era el millor nom.

Comentaris

Entrades populars