START-UP

Un start-up o una companyia start-up és un negoci amb un temps de funcionament limitada però amb grans possibilitats de creixement. De fet, es tracta d'empreses que provenen del món dels emprenedors que aixequen companyies que col·laboren positivament al creixement dels països i d'ells mateixos. Si esteu (o voleu estar) vinculats amb el món dels emprenedors, és important conèixer les 10 regles per obtenir l'èxit.


  1. No esperis la idea revolucionaria perquè mai arribarà. Pensa en algo senzill i fes-ho tant aviat com sigui possible.
  2. Comparteix la teva idea. Quant més la comparteixis, més consells rebràs i més aprendràs. Coneix i xerra amb els teus competidors.
  3. Crea comunitat. Utilitza eines socials com les xarxes socials perquè la gent et conegui.
  4. Escolta la teva comunitat. Respon a les seves preguntes i utilitza el seu feedback per crear el teu producte.
  5. Reuneix un bon equip. Prova que les seves habilitats siguin diferents de les teves i, si és possible, que siguin millors que tu.
  6. Has de ser el primer en reconèixer un problema, tots en podem cometre. Prova d'abordar el tema en públic, has d'aprendre dels teus errors i corregir-los.
  7. No has de perdre el temps en estudis de mercat. Llença la versió de prova tant aviat com sigui possible. Ves millorant el producte després de llençar-lo.
  8. No t'obsessionis amb la fulla de càlcul del pla de negocis. Mai sortirà com vas planejar.
  9. No facis molts esforços en marketing, és molt més important que la teva comunitat adori el teu producte, funciona millor.
  10. No et centris en els diners, centra't en els teus usuaris. Els diners són conseqüència de l'èxit, no un objectiu.

Comentaris

Entrades populars