No es pot vendre..

Mitjançant el blog Hache muda tenim coneixement del Congrés de Webmasters que s'ha celebrat, durant aquest cap de setmana, a Madrid. En aquest Congrés es tracten temes relacionats amb la informàtica (programació, disseny, rentabilitat, promoció, seguretat, posicionament en cercadors, cercadors o les mateixes Lleis que els regeixen, etc.). Val a dir que aquests congressos es caracteritzen per algunes de les sentències dels ponents que, molts cops arriben a tenir tanta importància com les del Rei Joan Carles I durant el Congrés Iberoamericà. Com tot, algunes sentències mereixen l'aplaudiment, i d'altres mereixen uns breus segons per ser oblidades. Si féssim un recull de les sentències que han causat més expectació per la xarxa, el resultat seria similar al següent:

Jorge Martín, Inspector del Cos Nacional de Policia, actualment és Cap del Grup de Seguretat Lògica de la Brigada de Investigació Tecnològica en la Comissaria General de Policia Judicial. És Enginyer Tècnic de Informàtica de sistemes.

"Drets d'autor. No passa res, podeu baixar tot el que vulgueu de l'emule. Però no ho vengueu."

“Si, de sobte, entren molts visitants russos i xinesos a la teva pagina web, que esta escrita en gallec, ves pensant que alguna cosa estranya esta succeint."

Eneko Knorr, llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses. Ha creat tres empreses i dirigeix l’última d’elles, Hostalia Internet SL.

“Escollir els socis? Els socis no s’escullen. Són com les novies, t’escullen elles a tu. Solament has de tenir un xic de sort.”

“T’has d’endeutar i guanyar diners utilitzant els diners dels altres. Ha de desaparèixer la idea que diu que una empresa d’èxit no té deutes.”

“No compris oficines. Lloga.”

Paloma Llaneza, abogada exercint col·legiada a Madrid i sòcia del bufet LLaneza y Asociados, Abogados. És Auditora de Sistemes de Informació (CISA) certificada per ISACA.

“No podem ser més irresponsables per internet del que som fora de la xarxa.”

"Ramoncín va voler saber qui era el titular administratiu de la pàgina i, enlloc de fer-ho ell mateix, va contractar uns super detectius privats que en un moment CSI va aconseguir esbrinar-ho.. Amb un Whois."

Comentaris

Entrades populars