The Judge

Sembla que Internet pot esdevenir el jutge principal en els últims trams del Campoionat de Fòrmula 1. La Federació Internacional d'Automovilisme (FIA), que el diumenge passat va descartar sancionar al pilot de McLaren Lewis Hamilton per una maniobra realitzada en el Gran Premi de Japó, ha decidit tornar a obrir obrir la investigació després de rebre noves evidències en forma de video.

Les imatges han estat aportades pel Cap de l'equip Toro Rosso (Franz Tost) donat que el seu pilot (Sebastian Vettel) va xocar contra el cotxe de l'australià Mark Webber i consideren que aquesta acció va venir provocada per les maniobres del pilot Lewis Hamilton (quan el safety car estava en pista). De fet, a internet es poden trobar moltes imatges de diferents esdeveniments esportius.. Però, en aquest cas concret, sembla que les imatge extretes del canal oficial es van penjar al portal youtube però la companyia promotora del Mundial de Fòrmula 1, Formula One Management, va preferir sol·licitar la retirada del vídeo corresponent.

Però... És aqui on entra internet i tots aquells que hi col·laboren donat que les imatges aportades pel Sr. Franz Tost van ser captades des de la Tribuna del circuit per part d'un espectador que va decidir penjar-les a la xarxa. A més, és una seqüència que no va ser captada per la retransmissió oficial (tot i l'important desplegament audiovisual).


Comentaris

Entrades populars