Estudies o treballes?

Si ja temps enrere parlàvem dels problemes que pot comportar deixar d'estudiar.. Avui apareix la notícia de la srta. Ashley Qualls i la seva categoria de millonaria. De fet, l'única diferència amb qualsevol altre a qui li ha tocat el càstig de tenir molts diners és que aquesta noia té 17 anys. De fet, tal com indica el portal de notícies noticiasDot, ella és una de les representats més importants dels baby-dot-com (nens que sense haver fet els 18 anys són el focus d'atenció de inversors i fons de capital de risc).

El negoci (força freak) de l'Ashley Qualls va començar quan va obrir (amb 14 anys) el lloc web watherlife on s'hi recopilen plantilles, icones, imatges i tutorials per MySpace i d'altres portals de moda dels Estats Units. El gerent d'una companyia de marketing en línia li va proposar inserir publicitat en la seva pàgina i compartir-ne els ingressos econòmics. Actualment, la srta. Qualls guanya 70 000 dòlars al mes.

Val a dir que sempre esteu a temps de finalitzar amb èxit els vostres estudis i obrir la vostra pròpia empresa (realitzant els 10 tràmits bàsics corresponents i abonant un import de 554 euros).

Si no us arriba la inspiració, podeu fixar-vos en els casos citats en el blog de'n Genis Roca on cita el cas de'n Paul Dateh, un jove músic que ha fusionat el seu domini del violí amb els ritmes hip-hop.

Comentaris

Entrades populars