Espies en la xarxa

Sempre que accediu a internet i visiteu diferents llocs web, el vostre navegador va deixant un petit rastre. Aquesta situació que, moltes vegades, acostuma a ser utilitzada com a fil conductor en moltes pel·lícules (El rastre pot ser utilitzat per conèixer la nostra activitat per la xarxa) es pot evitar. Tant podeu navegar de forma anònima mitjançant, per exemple, l'anonymouse, o bé, incorporar l'extensió FoxTor al vostre navegador Firefox.

Si s'instal·la correctament aquesta extensió (que treballa amb el privoxy) permet eliminar el rastre mitjançant l'encriptació. Per tant, amb la seva incorporació evitarem que qualsevol persona conegui a quins llocs web accedim a partir del moment en que l'activem per estar en mode anònim. Quan el desactivem, navegarem en mode normal. Per fer aquests canvis, ens haurem d'adreçar a Herramientas - Complementos.

No s'ha d'oblidar que internet és encara molt jove i això fa que sigui necessari que l'usuari prengui totes les mesures de seguretat existents. Per exemple, mesos enrere, va aparèixer un article en el lloc web felipEx on s'explicava un error existent en algunes pàgines web (youtube i alguns buscadors).

El problema era que quan es realitzava una cerca en els buscadors:

site:youtube.com “clicks from ftp @”

Apareixien resultats d'uns vídeos de youtube i, en la part inferior, apareixien diferents links de servidors FTP. En aquests casos, els links mostraven el nom d'usuari i la contrasenya del servidor FTP d'aquella pàgina.

Llavors.. Com van obtenir aquesta informació els buscadors?

La teoria que molta gent ha expressat és que, segurament, van ser persones que, estant dins del servidor FTP de la seva pàgina web, havien van entrar en algun vídeo de la web youtube.

En aquest clip de vídeo, podeu veure un exemple:


Comentaris

Blog TeamBynario ha dit…
fraces:
Salut ami, beaucoup de grâces, pour nous ajouter à tes enchaînements, je suis de Jujuy - l'Argentine, t'envoie un grand salut et merci pour tout!!!
www.bynario.ar.nu

español
Gracias por tu visita amigo!!!
www.bynario.ar.nu

ingles:
Hello friend, muchisimas thank you for joining to your links, I am of Jujuy - Argentina, you sending(parcel) a big greeting and thank you for everything!!!

www.bynario.ar.nu
Oriol ha dit…
Grácias por tu visita y felicidades por tu blog.

Entrades populars