Good luck, Mr. Warshaw!

Ara fa uns dies varem citar el llibre "la Buena Suerte" (12a edició) creat pel sr. Trias de Bes i el sr. Rovira. Com ja vem dir en aquell post, no citarem els principals continguts del llibre donat que és el resultat de (l'admirable) feina dels seus autors però si que podem descriure alguns d'aquests mitjançant alguns exemples d'àrees totalment diferents. Senzillament, podem adreçar-nos a una possibilitat extrema i destacar (o posar-no en la pell) el sr. Dave Warshaw qui, ara fa quasi un any, va participar en el casting d'un programa de balls (So You Think You Can Dance).


Durant el casting, el sr. Warshaw va mostrar un ball força particular on, dins d'un dels salts que (segurament) havia assajat, va impactar contra el terra. Podem dir que el sr. Warshaw va anar al casting buscant la seva bona sort, el camí cap a l'èxit, fent algo diferent en el seu dia a dia. El sr. Warshaw va decidir crear les circumstàncies (anar al càsting) per triomfar. Quan decidim anar a aquella entrevista de feina, quan decidim enviar un curriculum vitae pensant que no se'l llegiran, quan proposem la nostra idea que creiem que ningú valorarà o quan preguntem allò que no s'atreveix a preguntar.. Creem les circumstàncies per assolir el nostre propi èxit. I quan hem de fer aquest pas? Avui millor que demà.

Els petits detalls/canvis que realitzem dins del nostre dia a dia consolidaran les circumstàncies que anirem creant perquè, en el seu conjunt, ens ajudin a trobar el nostre èxit o la nostra Bona Sort.

Comentaris

Entrades populars