El síndrome del ventilador

Qui tira merda al ventilador.. De merda a tothom s' esquitxa. I és que, mitjançant la pàgina web de notícies noticias dot, hem pogut descobrir la pitjor conseqüència dels nervis.. Atacar a aquells que t'envolten, o bé, als que menys han fet en el teu perjudici. Aquest és el cas d'Audiovisual Sport que, inmersa dins d'una batalla pels drets d'emissió dels partits de futbol (és sòcia de les companyies Mediapro-La Sexta i Sogecable-Plus) ha demandat penalment el portal rojadirecta. Quin és el greu error que ha comès aquest portal de internet..? Perseguir als futbolistes en la seva assistència diària a les aules..? Impossible. Punxar la senyal de televisió del veí de dalt..? Tothom coneix algú que coneix algú que ho fa.. Potser.. Aquest portal s'ha dedicat a informar.. Exacte. És delicte..? Doncs, pel que sembla si que ho és..

El portal rojadirecta ofereix enllaços directes a cadenes de televisió d'arreu del món que emeten en directe retransmissions deportives. És a dir, el fet de proporcionar informació de les diferents cadenes de televisió que emeten els diferents esdeveniments esportius es considera pirateria..

És més, el mateix promotor del porta és qui explica que en aquest lloc web no es proporcionen enllaços P2P o arxius que puguin ser considerats fraudulents, sinó que es proporciona informació sobre els canals de televisió que emeten legalment i, per la xarxa de internet, uns esdeveniments esportius previ pagament dels drets.

En aquesta vida mai sabem qui ni per on ens atacaran. Hem de pagar el peatge d'haver d'estar atents a tot allò que ens envolta.

Comentaris

Entrades populars