Descàrregar sèries de TV

Pensar allò que diràs és quelcom que la gent no acostuma a fer. En el cas de la Srta. Jenji Kohan, s'ha de reconèixer que ha pensat abans de parlar i ha utilitzat, a més, la sinceritat. De fet, la creadora de la sèrie 'Weeds' ha declarat que no li sap greu que la gent es descarregui les seves sèries.

Aquestes declaracions provenen d'una entrevista on li van preguntar què en pensava de que haguessin aparegut a internet els quatre primers capítols de la la nova temporada de la sèrie abans de que fossin emesos per la cadena Showtime.

Val a dir que un dels molts motius per respondre així és, des del seu punt de vista, que no busca fer-se rica amb aquesta sèrie i, a més, no es considera perjudicada perquè els capítols estiguin penjats a la xarxa. Val a dir, a més, que el canal de televisió per on s'emet la sèrie a Estats Units és Showtime, una cadena de pagament (emissió per cable). Pel perfil d'aquestes cadenes de televisió, podem deduir que no viuen dels anuncis, sinó de les subscripcions, per tant, amb la presència dels capítols a la xarxa, aquest canal de televisió guanya popularitat.

En el cas que tots els creadors de sèries de televisió pensessin com la Srta. Jenji Kohan, seria lògic que ells mateixos indiquessin les pàgines web des d'on descarregar les diferents sèries de televisió que destaquen per la seva qualitat i gran nombre de seguidors com, per exemple, aquest blog o aquest altre blog.

Comentaris

Entrades populars