Any nou

Quan tornem de vacances per iniciar el nou any (vist des del punt de vista de l'any acadèmic: setembre '07 - setembre '08) molts acostumem a realitzar una mena de "reset" o esborrat de la ment per entrar en ple rendiment. De fet, molts executem un esborrat selectiu del conjunt de records que no mereixen quedar-s'hi: Dies d'excesiva feina, tardes d'estudi, cops durs de la vida, persones conegudes, factures pagades, etc. Aquesta és, doncs, una de les millors activitats que es poden practicar els dies previs al nou any.
De fet, no és atrevit afirmar que tots els essers vius dediquen uns instants a esborrar mals records com, segurament, devia fer el flamenc quan va deixar enrere el seu amic.
I mentre algun científic no descobreixi un sistema (que es pugui incorparar a l'ipod..) per esborrar instantania i selectivament records (lluny del malaurat cas del pacient H.M.) haurem de carregar amb el nostre equipatge i començar a fer camí per trobar la nostra propia bona sort.

Bona sort a tothom en aquest nou any que comença.

Comentaris

David GJ ha dit…
Hola

Crec que el link que poses al final com "bona sort" es mereix un post sencer.

Coincideixo en gairabé tot amb el que diu el link.

Esta molt bé, pot ser molt util a molta gent.

Salutacions

David GJ
Unknown ha dit…
Bones,

S'ha de reconèixer que el llibre de la "bona sort" aconsegueix amb paraules senzilles transmetre un volum de informació força interessant. De fet, no seria correcte exposar les principals premisses que aporta el llibre donat que és resultat de la feina realitzada per en Àlex Rovira i Fernando Trias de Bes (actualment, 12a edició del llibre), però si que seria interessant dedicar un post a aquest llibre i a un altre llibre de'n Trias de Bes ("El libro negro del emprendedor"). Ambdós són interessantissims. Personalment, me'ls vaig llegir en 2 hores i mitja (en l'anada i la tornada d'un viatge en avió).

Salut!!

Entrades populars