Windows Unattended

Ahir, el vostre company Jordi va parlar del concepte de 'Windows unattended'. Aquest tipus de programari és aquell que conté tot un conjunt de modificacions que permeten que l'usuari no hagi d'intervenir en la instal·lació. De fet, teniu a l'abast diferents versions de Windows XP per instal·lar-les en ordinadors amb poca memòria, per exemple, el WinXP Sp2 uE v5.

Igualment, aquest ventall no finalitza aqui donat que en la pàgina web de vagos podeu accedir a un Windows Vista que es pot gravar en un CD (700MB) i que pot funcionar en ordinadors amb un mínim de 256 MB de RAM. En el cas que disposeu d'ordinadors més limitats, podeu provar altres versions 'unattended' com el Windows Surcata o el Windows Falcor que són capaços de instal·lar-se en un ordinador amb menys de 64 MB de memòria RAM.

En el cas que no vulgueu realitzar cap mena de modificació en el sistema operatiu amb el que treballeu, podeu ajudar-vos de pàgines com CDLIBRE on podeu trobar programari lliure o gratuït, o bé, consultar tot tipus de manual per conèixer el programari amb el que treballeu.

Comentaris

Entrades populars