dilluns, 18 de juny de 2007

Tot es possible

Padre de Familia (Family Guy) és una sèrie de televisió animada per adults creada per Seth MacFarlane l'any 1999. La sèrie va ser cancelada l'any 2002 tot i que, per la gran demanda del públic, la sèrie va tornar l'any 2005 juntament amb una sèrie creada també per Seth MacFarlane, anomenada American Dad amb un argument molt semblant a Padre de Familia, però amb una història diferent.

El pare d'aquesta família tant boja és en Peter griffin. Val a dir que hi ha una teoria que dicta que tots tenim una doble en algun punt del món.. En aquest cas, aquest personatge televisiu el té en la vida real i dins d'un anuari. Realment, tot és possible.


Dins d'aquests fets que, tot i semblar impossibles, esdevenen realitat, trobem el cas de'n Jean Todt. El senyor Todt és una figura força respectada dins del món de la Fòmula 1 donat que aquest francés de 59 anys (conegut com el "petit Napoleó") és el director de l'equip Ferrari i de la marca italiana. Veient la imatge costa creure's que aquest home està compromès amb una noia Bond. La seva xicota és l'actriu més ben pagada en dins del mercat cinematogràfic asiàtic; es tracta, doncs, de l'actriu Michelle Yeoh.

Veient la imatge de la feliç parella, és inevitable afirmar que, en aquest món, tot és possible.