Tot es possible

Padre de Familia (Family Guy) és una sèrie de televisió animada per adults creada per Seth MacFarlane l'any 1999. La sèrie va ser cancelada l'any 2002 tot i que, per la gran demanda del públic, la sèrie va tornar l'any 2005 juntament amb una sèrie creada també per Seth MacFarlane, anomenada American Dad amb un argument molt semblant a Padre de Familia, però amb una història diferent.

El pare d'aquesta família tant boja és en Peter griffin. Val a dir que hi ha una teoria que dicta que tots tenim una doble en algun punt del món.. En aquest cas, aquest personatge televisiu el té en la vida real i dins d'un anuari. Realment, tot és possible.


Dins d'aquests fets que, tot i semblar impossibles, esdevenen realitat, trobem el cas de'n Jean Todt. El senyor Todt és una figura força respectada dins del món de la Fòmula 1 donat que aquest francés de 59 anys (conegut com el "petit Napoleó") és el director de l'equip Ferrari i de la marca italiana. Veient la imatge costa creure's que aquest home està compromès amb una noia Bond. La seva xicota és l'actriu més ben pagada en dins del mercat cinematogràfic asiàtic; es tracta, doncs, de l'actriu Michelle Yeoh.

Veient la imatge de la feliç parella, és inevitable afirmar que, en aquest món, tot és possible.

Comentaris

Entrades populars