2n CFGS ASI


Avui s'ha celebrat el "Tercer concurs de treballs de síntesi per alumnes de cicles formatius" organitzat per la universitat Euncet, dins de la branca de informàtica. S'ha de destacar que els projectes BIOGENESI (DAI), EXCHANGAMES (ASI) i IXTAB SISTEMES (ASI) han estat seleccionats entre els 8 primers de tot un ventall de projectes presentats. S'ha de destacar que que el guanyador d'aquest concurs ha estat el projecte "IXTAB SISTEMES - Aplicació per a la generació de rutes per a la distribució", realitzat pels vostres companys David Gómez i Daniel
Fernández.

A grans trets, es pot afirmar que aquest projecte fa ús de l'API de Google Maps i el seu servidor, per crear una ruta eficient a partir d'un conjunt d'enviaments emmagatzemats a la base de dades del client.

Val a dir que tots vosaltres, igual que en el cas dels vostres projectes que heu realitzat durant aquest curs una feina magnífica i d'admirar, tant a nivell personal com professional. Heu esdevingut un model a seguir. Per tant, a tots vosaltres, moltes felicitats!!

Comentaris

David GJ ha dit…
Hola. Sóc el David GÓMEZ.

En primer lloc dir que el meu cognom es GÓMEZ no González.

En segon lloc que estem molt orgullossos d'haver guanyat el concurs.

I per últim donar les gracies a tothom que ens ha recolzat i ajudat amb aquest projecte.

Salutacions,

David GÓMEZ Jiménez
Oriol ha dit…
Tens molta raó. Ara ho corregeixo.

Salut
vanessa ha dit…
Cada vez es mas dificil pillarles ! juas , felicitaciones a los de segundo...

Entrades populars