La rosa de los vientos

Donat que, a primera hora d'avui, he comentat que proporcionaria les adreces web que enllacen amb els arxius d'àudio del programa de ràdio 'La rosa de los vientos' de la que en va donar informació prèvia un company vostre.

Tots aquests talls d'àudio pertanyen a un espai radiofònic que es va començar a emetre el 13 de setembre de 1997 per l'emissora Onda Cero i presentat per Juan Antonio Cebrián. En aquest programa s'hi toquen tot tipus de temes com, per exemple, ciència i tecnología, misteri, humor, ecologia, història, llegendes, espionatge i serveis secrets, etc. De fet, l'horari d'emissió del programa (dissabtes i diumenges de 1h a 4h de la matinada) dóna molt de marge per narrar tots aquests temes.

Dins de la xarxa podeu trobar pàgines dedicades al programa com, per exemple, 'El portal de la Rosa de los vientos', o bé, pàgines centrades, exclusivament en permetre l'audició o descàrrega de podcasts amb els programes sencers, o bé, descarregar diferents seccions que es van empetre temps enrere amb més periodicitat que no pas ara com, per exemple: 'Pasajes del terror', 'Enemigos íntimos' i, per últim, 'Pasajes de la historia'.

Comentaris

Entrades populars