dijous, 12 d’abril de 2007

[Actualitzat] Si beus.. Millor no conduir

Ara que venim d'una setmana de vacances en la que ha continuat apareixent la lacra dels accidents i ens aproximem a un nou cap de setmana, procureu vigilar certes actituds a l'hora d'agafar el cotxe. Després de mirar el video, segurament, pensareu com jo que el pitjor que els pot passar als entrevistats no és la sanció que els ha caigut, sinó la imatge que han deixat per l'eternitat.Actualització: Si heu vist el vídeo i sou coneixedors de tot el moviment que ha comportat (708,749 visites en el YouTube).. Llavors, potser, ja sabreu on ha arribat tota la història referent a la noia que aturen per realitzar-li una prova d'alcoholemia. De fet, la noia es sent disgustada per tot el que ha succeeït a partir d'una qüestió sobre el seu cabell. És per això que ha enviat un correu electrònic a Mapashe mostrant la seva indignació:
"..reconozco q soy subnormal y muy muy tonta por haber hablado delante de la camara en esas circunstancias, pero por eso no me merezco todo el revuelto este. Esto es una queja y por favor solo te pido q hagas hago al respecto… quita el video y el foro y no quiero mas humillacion."
Sembla que tot plegat ha esquitxat a Sogecable mitjançant amenaces d'accions legals i diferents cartes a Noticias 24 i a Menéame. La carta indica: Por indicación del representante de la persona mayor de edad que aparece entrevistada en el episodio “Volver” del programa de televisión “Callejeros”.

Personalment, potser la millor solució no és anar denunciant grans empreses mediàtiques per un reportatge, o bé, proposar-se accions legals contra pàgines web.. La millor solució hagués estat no agafar el cotxe havent begut força (com es mostra en el vídeo del reportatge). Aquells que moren en la carretera per culpa d'un idiota que condueix borratxo no es podran recuperar amb denuncies, amenaces o correus electrònics.