Internet: La millor plataforma

Internet ha esdevingut una important plataforma per un gran nombre de grups de música. Si prenem un cas pràctic, podem veure com funciona aquesta gran màquina de màrqueting gratuït. Ens podem fixar en 'La terremoto de Alcorcón', 'El Koala', o bé, a nivell internacional, el grup anglès 'Artic Monkeys'. Aquest grup va estar assajant durant un temps en un garatge familiar, els membres del grup van decidir començar a gravar temes en format CD i, posteriorment, regalar-los després dels concerts perquè la gent pogués anar escoltant-los.

La gent va començar a penjar les cançons als seus ordinadors i penjar-los a internet. Amb els mesos, el grup va anar guanyant popularitat, fins a l'extrem de tenir una important presència dins d'un lloc creat per uns fans a MySpace.
Coneixent l'èxit de tots aquests grups, és inevitable imaginar-se quines eren les intencions d'aquest grup de música 'Amigos' (que interpreta la cançó 'Tierras de Cantabria') en el moment d'enregistrar aquest videoclip i, a continuació, penjar-lo a la xarxa.



Amigos - Tierras de Cantabria - ZappInternet

Comentaris

Entrades populars