Elephants Dream

Elephants Dream és la primera pel·lícula en obert per tot el món.. De fet, per realitzar-la es va utilitzar tot un ventall de eines de programari de disseny gràfic open source (per exemple, Blender). Seguint el principal punt de vista d'aquesta filosofia, tota la producció de la pel·lícula està disponible per ser descarregada, modificada, etc. sota la llicència Creative Commons.

Aquest curtmetratge va ser creat per l'estudi Orange Open Movie Project studio a la ciutat d'Amsterdam durant els anys 2005 i 2006 amb la col·laboració de tot un equip de persones arribades d'arreu del món. Aquí podeu veure la conferència de presentació que van realitzar els autora del curtmetratge.

Actualització: La col·laboració entre Intel i la productora argentina Manos Digitales ha donat lloc a l'elaboració d'una nova pel·lícula d'animació en 3D, 'Plumíferos', amb sistemes open source mitjançant eines de producció basades en tecnología Intel.

La pel·lícula es centra en les aventures i desventures d'un pardalet de ciutat que, a conseqüència d'un casual accident, comença una particular aventura. Podeu realitzar la vostra valoració a partir del trailer de la pel·lícula:

Comentaris

Entrades populars