L'efecte VISTA

De tots és coneguda l'oració "una imatge val més que 1000 paraules" i això, a nivell de publicitat és importantíssim. Si això s'aplica a la informàtica, el cas més p´ròxim és el de Microsoft i, més concretament, en la seva forta promoció del Windows Vista. Segurament, haureu vist moltíssims cops la promoció que fa Telecinco de la seva programació setmanal mitjançant la rotació de les finestres en 3D que se'n van volant quan es canvia d'aplicació.

Però, sincerament, comprar-se un nou sistema operatiu (imagineu una despesa aproximada de 700 €..) és com pintar unes flames al vostre cotxe, queda més maco, però continua sent el cotxe que veu comprar i, a més, continua tenint les mateixes prestacions de sempre.


Llavors, per evitar la despesa, o el temps d'espera durant la descàrrega des d'altres vies alternatives no permeses via el blog del Versió Rac1 trobem que hi ha la possibilitat de descarregar-vos un petit programa que fa el mateix que el ja famós aero, el sistema de 3d d'escriptori del Vista i que no poden fer servir, diuen, més de la meitat dels ordinadors del món. Tant podeu descarregar aquesta versió de prova, o bé, aquesta altra versió menys limitada aquí o aquí.

Comentaris

Entrades populars