Informàtica i drogues: La mescla més freak

A internet ha començat a aparèixer el concepte de la droga virtual. Es tracta d’un programa anomenat I-doser, que provoca en el cervell el mateix efecte que les drogues. El procés consisteix en carregar la droga desitjada i, durant mitja hora has d’escoltar una barreja de sons que, segons els creadors del programari, té efectes similars a la ingestió de les pròpies drogues.

Després de provar-ho, a algunes els ha funcionat i a altres no tal i com s'indica en els foros. Arribar a l'extrem de utilitzar les drogues com una via d'evasió i substitutiu de moments àlgids és fotut i, amb el pas dels anys, destructiu, però disposar-ho en forma de sons per internet és, des d'un punt de vista personal, una frikada de collons (qui no té feina, el gat pentina).

Si algú vol saber l’efecte que tenen sense patir les conseqüències de prendre-les, per pura curiositat, que es baixi el programa que està a desenes de pàgines. Sou lliure d'escollir com cremar els vostres minuts. En tot cas, és molt important que recordeu les conseqüències que van tenir les drogues en la persona de'n Jose Tojeiro a qui li van robar tots els seus diners.

Comentaris

Entrades populars