Gates a Rumania: Sense pèls a la llengua

Bill Gates va inagurar un centre mundial de Microsoft a Bucarest, la capital de Rumania. En Gates va aprofitar l'acte per presentar el nou sistema operatiu Windows Vista i els programes d'aplicacions Office 2007 i Exchange Server 2007. A més, el cofundador de Microsoft va ser condecorat per part del President rumanés Traian Basescu amb l'ordre de màxim prestigi a Rumania, l' "Estrella de Rumania" com a valoració del treball i el respecte mostrat cap a la llei i la responsabilitat social.

Aprofitant l'acte, el President rumanés va comentar a en Bill Gates com havia ajudat la pirateria del programari de Microsoft al imnportant creixement tecnològic de Rumania.

"La pirateria va ajudar a les joves generacions a descobrir els ordinadors. A més, ha obert el camí cap el desenvolupament de la industria de la tecnologia de la informació (TI) a Rumania" va dir en Basescu durant una roda de premsa conjunta amb en Gates.


"Ha ajudat als rumanesos a millorar la seva capacitat creativa en la industria TI que ha esdevingut famosa arreu del món. (...) Fa deu anys, va ser una inversió de les bones relacions de Rumania amb Microsoft i amb en Bill Gates."

Gates no va fer cap mena de comentari.

Val a dir que Rumania va introduir 10 anys enrere una legislació antipirateria, tot i que les violacions dels drets d'autor continuen. De fet, els experts calculen que prop del 70% del programari utilitzat a Rumania és pirata.

Comentaris

Entrades populars