Condolezza Rice's friends

Quan un es fa gran arriba a la conclusió que s’ha de conèixer quines coses es poden barrejar i quines no: la Coca - Cola i els Mentos, el lleixiu i el salfumant, o bé, la política i la informàtica. En aquest cas, estem parlant de la senyora Shelley Goodman, senadora Republicana del Congrés dels Estats Units que, dins del seu blog va realitzar mesos enrere tota una reflexió sobre Linux (i, segons el seu particular punt de vista, les seves arrels comunistes). Solament amb aquest fragments, extrets de la seva reflexió, un ja es pot fer una idea de les seves idees:

Per exemple, aquest robust portàtil IBM que estic utilitzant va ser dissenyat i construït per una companyia americana. Funciona amb programari desenvolupat per Microsoft, una de les organitzacions americanes més productives. El meu ordinador fa tot el que pugui necessitar: puc realitzar el meu treball, presentar els meus impostos i fins i tot buscar en la Bíblia.

A diferència de Windows, que és un producte comercial ja madur (habitualment inclòs en tots els ordinadors nous), Linux és regalat. Pot que no sembli un gran problema; després de tot, hi ha un benefici mínim regalant un producte.

Això seria així si no fora per la seductora ideologia Marxista del projecte Linux i l' efecte que tenen els liberals dels Estats Blaus (el blau és el color del partit Demòcrata de Nord - Amèrica).

Un cop la senyora Shelley ha trobat les vinculacions polítiques del programari lliure (cal recordar que en Linus Torvalds, creador del sistema operatiu Linux, és Finlandés.. Per tant, poc vincle amb l'arrel soviètica hi ha, excepte el fred..) acaba donant el cop mestre..

I saps que programari utilitza Osama Bin Laden en el seu portàtil?

Si has pensat que és Linux, has encertat del tot. Osama utilitza Linux perquè aquesta dissenyat per a piratejar DVDs, per a saltar-se l'Acta de Copyright Digital i per a defraudar a companyies com Disney.

La pròxima vegada que algú et pregunti com financen els agents del Queda els seus rifles i els seus llençamisils, pots contestar-li que uns intrusos estrangers fan un programari anomenat Linux que els ajuda a robar als americans.

Finalment, recorda afegir als usuaris de Linux en les teves oracions aquesta nit. Com individus, pot que no siguem capaços de canviar la mentalitat de la gent, però la Bíblia ens ensenya que Déu pot fer que qualsevol pecador es penedeixi.

Comentaris

Entrades populars