2n CFGS ASI

Referent a l'assignatura d'ASOX ja es pot començar a establir una temporització pels pròxims dos mesos. En primer lloc es treballarà el servidor HTTP i, a continuació els servidors DNS i DHCP.

Divendres 12 de gener de 2007 - Servidor HTTP

Començarem a tractar, des del punt de vista de instal·lació i configuració, de tota la informació referent al programari utilitzat pels servidors HTTP. De fet, començarem a veure quin és el funcionament del programa APACHE com a servidor web i quin és el seu rol dins d'una intranet.

Setmana del 15 al 19 de gener de 2007 - Instal·lació i configuració del servidor HTTP

Un cop repartit l'equivalència sistema operatiu - servidor HTTP entre els diferents grups de treball establerts (grup del Senyor Rosa, Senyor Marró, Senyor Blanc, Senyor Violeta i Senyor Taronja) es realitzarà la cerca de informació per realitzar el informe/manual corresponent.
Grup del Senyor Rosa (Jonatan, Daniel i Jordi) - Instal·lació i configuració d'un servidor HTTP sobre el Sistema operatiu Windows
Grup del Senyor Blanc (David i Jonathan) - Instal·lació i configuració d'un servidor HTTP sobre la distribució de Linux Mandriva
Grup del Senyor Marró (Jordi i Manel) - Instal·lació i configuració d'un servidor HTTP sobre el Sistema operatiu Windows
Grup del Senyor Taronja (David, Daniel i Victor) - Instal·lació i configuració d'un servidor HTTP sobre la distribució de Linux Suse
Grup del Senyor Violeta (Roger Ríder) - Instal·lació i configuració d'un servidor HTTP sobre la distribució de Linux Ubuntu
Setmana del 22 al 26 de gener de 2007 - Posada en marxa del manual proporcionat i entrega dels informes realitzats

Mentre els grups estiguin realitzant els diferents informes/manuals es durà a terme la posada en pràctica del informe/manual proporcionat per l'Oriol. Per últim, el divendres 26 de gener de 2007 cadascun dels grups entregarà el seu informe/manual (Recordeu: Un informe per grup).

Setmana del 29 de gener al 3 de febrer de 2007 - Posada en marxa dels manuals més òptims

Durant la setmana es durà a terme la posada en pràctica dels informes proporcionats pels diferents grups de treball.

Setmana del 5 al 9 de febrer de 2007 - Servidors DHCP i DNS

Començarem a tractar, des del punt de vista de instal·lació i configuració, tota la informació referent al programari utilitzat pels servidors DHCP i DNS. A més, es començarà a preparar la pràctica guiada de configuració del servidor DHCP per la distribució de linux SUSE. Paral·lelament, es realitzarà la pràctica de instal·lació d'aquesta distribució.

Setmana del 12 al 16 de febrer de 2007 - Pràctiques guiades

Aprofitant la distribució de Linux (SUSE) que, prèviament, s'haurà instal·lat, es durà a terme la pràctica guiada de DHCP i DNS.

Setmana del 19 al 23 de febrer de 2007 - Instal·lació i configuració del servidor DHCP i DNS

Un cop repartida l'equivalència sistema operatiu - servidor, els diferents grups realitzan la cerca de informació per realitzar el corresponent informe/manual.

Setmana del 26 de febrer al 2 de març de 2007 - Instal·lació i configuració del servidor DHCP i DNS

Un cop repartida l'equivalència sistema operatiu - servidor, els diferents grups realitzan la cerca de informació per realitzar el corresponent informe/manual. Per últim, el divendres 2 de març els grups hauran d'entregar els corresponents informes/manuals (Recordeu: Un informe per grup).

Setmana del 5 al 8 de març de 2007 - Posada en marxa del manual proporcionat i entrega dels informes realitzats

Durant la setmana es durà a terme la posada en pràctica dels informes proporcionats pels diferents grups de treball.

Setmana del 12 al 16 de març de 2007 - Posada en marxa del manual proporcionat i entrega dels informes realitzats

Durant la setmana es durà a terme la posada en pràctica dels informes proporcionats pels diferents grups de treball.

Comentaris

Entrades populars