Seguretat a l'ordinador

Per via de'n David GJ, company vostre de 2n CFGS d'ASI, arriben les adreces de programari de seguretat per al vostre ordinador que resulta força interessant i, alhora, necessari.

En primer lloc, hi ha un antivirus que presenta protecció resident, comprovació del correu o actualitzacions gratuïtes. Per altra banda, igual que tanquem la porta de casa i les finestres perquè no hi entri ningú, amb l'ordinador hem d'actuar igual mitjançant un firewall o un tallafocs.

Per altra banda, és important que, per molt que considerem que no hi ha informació prou important dins del nostre ordinador, és important ser previsors i disposar d'un detector d'espies o antispyware que actui constantment pel nostre ordinador.

Per últim, i a mode d'actualització, també proporciona un programa que s'encarrega d'avaluar, de 1 a 100, quin grau de seguretat hi ha en el vostre ordinador. de fet, el programa realitza tant la tasca d'avaluació de la seguretat instaurada com quins són els punts en els que s'ha de millorar la seguretat, o bé, actuar en conseqüència (l'exemple més senzill seria activar l'antivirus en el cas de no estar-ho en el moment de l'avaluació).

Tal i com indica en David, aquest programari és en anglès, però no crec que hi hagi cap mena de problema donat que el vostre nivell d'anglès és força bo.

Comentaris

Entrades populars