Proposició de vaga [dia 13/Desembre/2006]

Després d'haver remès la sol·licitud de vaga a la Direcció del centre, s'ha decidit no donar-hi validesa. Els motius per prendre aquesta decisió han estat que en l'imprès entregat al tutor on es justificava el motius de realitzar aquest acte no apareixia el dia, hora i lloc en el que tindria lloc l'acte de reivindicació. És més, després de comprovar el manifest, apareixien importants incongruències entre el dia i el lloc que els alumnes havien indicat i el que indica la mateixa pàgina web des d'on es va copiar el manifest.

Per altra banda, no apareixia ni el nom de l'agrupació/organització/entitat ni el nom social corresponent, que organitzava l'acte ni, el més important, on es realitzava la manifestació dins del terme comprès per la comunitat autònoma. De fet, tal i com indica el blog del diari gratuït 20 minutos, aquesta manifestació, de caire local, consisteix en una sortida popular des d'un centre cívic amb seu a Vitòria a les 7h de la tarda.

En el cas de que l'alumnat no assiteixi a classe per desplaçar-se a Vitòria per recolçar aquesta manifestació de caire local per solidaritzar-se amb els 13 veïns de la ciutat de Vitòria imputats en un sumari judicial tindran una falta de no assistència en cadascuna de les hores docents.

Comentaris

Entrades populars