ASOX

Tal i com s'ha parlat avui dilluns, a partir de demà dimarts 12 s'ha de començar el procés de formateig dels diferents ordinadors portàtils que s'han anat repartint entre els diferents grups. Recordeu que en un dels ordinadors s'hi haurà de instal·lar el windows 2000 i en l'altre s'hi instal·larà la distribució de linux que vosaltres considereu més vàlida. És important que, a l'hora de instal·lar els diferents sistemes operatius eviteu instal·lar tot allò que alenteixi el funcionament de l'ordinador i que solament instal·leu el programari més important.

A l'hora de dissenyar l'ordinador intrús (o MIM - Man in the middle) haureu de conèixer i escollir el millor programari per introduir-vos dins de la xarxa aliena. Recordeu que tot el programari haurà de ser descarregat o proporcionat i instal·lat per part de l'alumnat.

Com a primera part d'aquesta activitat, s'haurà de finalitzar la pràctica sobre els rastrejadors o sniffers que es va proporcionar uns quants dies enrere. Mentre s'assoleixin i fonamentin aquests coneixements, es podrà realitzar el procés de instal·lació dels diferents sistemes operatius en els ordinadors portatils. Dins d'aquest part es realitzarà la distribució i definició dels diferents grups de treball.

  1. Grup del Senyor Rosa - Jonatan, Daniel i Jordi.
  2. Grup del Senyor Marró - Jordi, Xavier i Manel.
  3. Grup del Senyor Blanc - David i Jonathan.
  4. Grup del Senyor Taronja - David, Daniel i Victor.

Comentaris

Entrades populars