Vols provar el Windows Vista?

Com tots sabeu, a finals d'aquest mes es presenta a les empreses el nou sistema operatiu de Microsoft, el Windows Vista.

El 30 de gener de l'any que estarà a totes les botigues, però si el voleu provar abans el podeu descarregar gratuïtament si teniu un correu de Microsoft, un hotmail amb la nova versió, el Live Mail. Tan sols teniu que anar a aquesta adreça d'Internet i acreditar-vos . Al final del procés us donaran uns links on descarregar-vos el programa totalment de franc i també un número de sèrie totalment legal. Així de fàcil. Difícil de creure, veritat? Doncs és com sona.



També us podeu baixar per provar la que serà la substituta de la actual Microsoft Office, la versió 2007 seguint el mateix procediment. Probeu-los i després deixeu comentaris sobre què us ha semblat l'experiència.

Actualització

Zune, el reproductor portàtil de Microsoft, ha rebut moltes crítiques des de que va sortir al mercat als Estats Unit el dimarts 14 de noviembre.

Però totes les queixes s'han centrat en la incompatibilitat existent entre el Zune i el nou sistema operatiu de Microsoft, el Windows Vista. De fet, Zune sol és compatible amb el reproductor Media Player 10 i Windows Vista inclou, de sèrie, el Media Player 11.

Suposem que Microsoft resoldrà aquest problema en poc temps amb una actualització del Vista. De fet, Aquest problema s'afegeix a la incompatibilitat del Zune con l'actual gestor de drets digitals (DRM) de Media Player, és a dir, que el reproductor de Microsoft no pot reproduir les cançons comprades en botigues en línea com el Napster o MTV URGE.

Comentaris

Entrades populars