Oblida el pes de l'ordinador

Una de les utilitats més pràctiques d'Internet és buidar els nostres ordinadors i emmagatzemar les coses fora. El següent pas, al meu entendre, és tenir també els programes a Internet, i, així, no dependre del lloc on estigui la nostra màquina. Crec que és, en certa manera, el que va passar amb els telèfons mòbils: deixaves d'estar esclavitzat al fil, a un lloc físic on estava el telèfon i podies tenir aquell servei amb tu allà on vagis.



Doncs Internet facilita donar un pas més enllà. La pàgina Desktoptwo ofereix un ordinador amb programari complet a la xarxa. Això significa que estigues a Terrassa o a Melbourne tens el teu ordinador a la mà, amb tot tipus de programes i un disc dur d'un giga per guardar els teus documents. I sense pagar un cèntim de moment, tan sols cal registrar-se. Tens un processador de texts, un Acrobat Reader, un client de correu, un reproductor de música, un disc dur virtual, un xat... Tu vas on vulguis, lleuger, sense res però saps que tens tot el que puguis necessitar del teu ordinador allà on hi hagi una connexió a Internet.

Crec que és el futur, buidar els nostres ordinador de casa i fer-los servir online. Us recomano que ho proveu perquè de moment és de franc i facilita molt la feina. Feu les imatges grans perquè l'estètica del lloc també està molt cuidada!!

Comentaris

Entrades populars